Slavko i Iva Goluža: Razvod nakon 11 godina braka

Braku izbornika rukometne reprezentacije  i njegove supruge došao je kraj nakon 11 godina. Par je početkom travnja pokrenuo brakorazvodnu parnicu, piše Gloria.hr.

Ekonomistica Iva Goluža je, kako piše 24 sata, iselila iz zajedničkog doma i sa sobom povela njihovog 10 godišnjeg sina Ivana.

Kad je 1996. upoznala Slavka Golužu, Iva nije znala tko je on i nije, priznala e u razgovoru za Gloriju, znala ništa o rukometu. Do 2001., kad su se vjenčali, već je postala ekspert za taj sport. Obiteljski život Slavka i Ive Goluže drastično se promijenio kad su se iz Francuske, gdje je on igrao za Paris Saint Germaine, vratili u Zagreb i nakon što je on postao izbornik hrvatske reprezentacije.

- Kad je bio igrač, spavao je popodne, nakon treninga i ručka, a sad ga po cijele dane nema doma. Poljubimo se ujutro, potom svatko ode na svoju stranu i vidimo se tek na večer. Ili kad se s putovanja vrati kući - rekla je u razgovoru za Gloriju Iva Goluža, koja je svoju karijeru pronašla u brojkama te je, nakon diplome Ekonomskog fakulteta upisala i poslijediplomski studij financija i računovodstva.