SKANDAL TRESE DRŽAVNI VRH SRBIJE Starleta spavala sa Dačićem i Nikolićem?

tomislav nikolić, ivica dačić, skandal, parovi, tijana ajfon, Tijana Maksimović, tijana ajfon, optužnica, prostitucija, tužiteljstvo
Svjedoci tog kaosa upravo su preksinoć bili gledatelji reality emisije „Parovi" jer je Miki Đuričić, jedan od sudionika, bez dlake na jeziku i bez cenzure iznio da je Tijana Ajfon, također sudionica istog realitija, tvrdila da je bila u ljubavnoj vezi, kako sa predsjednikom države Tomislavom Nikolićem, tako i sa ministrom vanjskih poslova Ivicom Dačićem.

Đuričić tvrdi da je Ajfonka šefa diplomatije okarakterizirala kao lošeg ljubavnika „sa izvjesnim nedostatkom", kao i da je tvrdila da je popila batine od Tominog osiguranja.

Prema saznanjima „Alo!", Dačić, koga posljednjih dana stiže nevolja za nevoljom, jučer nije bio nimalo sretan što se njegovo ime pominjalo čak i u „Parovima". On se žalio na nevolju koja ga je snašla baš u trenutku kada je pred izbore pukla njegova koalicija sa PUPS-om, a MVP je pod stalnim prozivkama zbog tragedije u kojoj su poginule srbijanski diplomate u Libiji.

Na pitanje kako je došlo do toga da se njegovo ime u ovom kontekstu pojavljuje u realitiju, šef srbijanske diplomatije Ivica Dačić je odgovorio:

- Morbidno je i sramotno da u vrijeme dok držim posmrtne govore i idem na sahrane svojih službenika, odgovaram na gluposti i budalaštine koje svatko bez posljedica može da izgovori. Iako su mi se izvinuli, to je dno dna svakog društva. Ne pada mi na pamet da se time bavim, a koga sve to zanima, može i osobno da provjeri - rekao je Dačić.