SIN TOMA CRUISEA SNIMLJEN S OCEM U JAVNOSTI Tom inače nije u dobrim odnosima sa svojom djecom

Tom Cruise,Nicole Kidman,sin,djeca,otac

Glumac Tom Cruise ima troje djece, no samo s jednim je u dobrim odnosima. Ovog vikenda sa svojim 28-godišnjim sinom Connorom bio je u New Yorku, gdje su imali promotivni događaj za Tomov nadolazeći film Mission: Impossible - Dead Reckoning.

Tom Cruise,Nicole Kidman,sin,djeca,otac

Connor i Tom nisu fotografirani zajedno, no jasno je da su šetali s istom skupinom ljudi te se Connor vidi u pozadini fotografija na kojima je Tom u prvom planu. S njima je bila i Tomova sestra Lee Mapother.

Connor je također scijentolog i rijetko se pojavljuje u javnosti

Connor je u dobrim odnosima s ocem i više puta su snimljeni skupa tijekom godina. On je neko vrijeme išao očevim stopama pa se tako 2008. godine pojavio u filmu Seven Pounds, a 2012. godine u filmu Red Dawn, ali danas se rijetko pojavljuje u javnosti.

Inače, Tom je s Nicole Kidman posvojio dvoje djece - kćer Isabellu i sina Connora. Nakon njihova razvoda 2001. godine djeca su odlučila živjeti s ocem te su poput njega bili članovi Scijentološke crkve, dok je Kidman 90-ih napustila crkvu.

"Oni mogu sami donositi odluke. Odabrali su da budu scijentolozi i kao majka, moj je posao da ih volim", rekla je Kidman 2018. godine. Kći Bella je u više navrata rekla da nije u kontaktu sa svojim roditeljima, a ni Tom ni Nicole nisu joj bili na vjenčanju.

Nakon razvoda s Nicole Tom je oženio Katie Holmes i dobili su kćer Suri, koja danas ima 17 godina. Glumac od razvoda s Katie nema kontakt s kćeri. Tom uopće nije dio njezina života.