VIDEO  Sin Davora Gopca krenuo očevim stopama

Sin Davora Gopca krenuo očevim stopama
Lovro Buva

'Donkey Hot' svoju glazbu nazivaju 'kvartcore' - oni su doza žestokog rokenrola i svega što liči na rokenrol s kvartovskom tematikom u tekstovima, a od ove petorke možete očekivati baš sve – na instrumentima se izmjenjuju ovisno o potrebama pjesme koju izvode, a glavi cilj im je 'zaraditi dovoljno novca kako bi mogli kupiti svoj vlastiti kvart gdje bi se održavali megakvartovski tulumi'.

Oni su Vili Gobac (vokal, bubnjevi), Ivan Tukić (vokal, gitara, bubnjevi), Doris Mihaljević (vokal, bas), Mario Dujmić (klavijature), Mihovil Burek (vokal, gitara), a prvim izlaznim singlom 'Chuzuki' i video spotom pod producentskom palicom Lovre Buve u izdanju Dallas Recordsa, predstavljaju se široj publici.

Sadržaj se učitava...

"'Donkey Hot' je definitivno najbolji bend u kojem sam ikad bio, mi sviramo rokenrol! Što je to 'Chuzuki' i kako je nastala? 'Chuzuki' je čuza, a nastala je tak da smo došli na probu i onda smo ju malo po malo završili. Eto, ko bi reko! Što se spota tiče, spot je šaren, veseo. Ima pecanja, ima i zatvora. Pogledajte ga na Youtubeu, našem fejsu ili instagramu", poručuje Vili Gobac o 'Chuzukiju'.

"'Chuzuki' je pjesma o preprekama u životu na koje nisi računao, o silama koje te sprječavaju da radiš što istinski želiš. Svatko ima svoj 'Chuzuki'. Spot za pjesmu je ujedno i prvi spot koji je bend snimio te pozivamo slušatelje ne samo da slušaju, nego i da gledaju 'Chuzuki' te tako postanu gledatelji. 'Donkey Hot' želi da budete to što jeste i želi da dođete na što više koncerata benda kada završi pandemija. Uživajte u pjesmi te pratite daljnje upute i objave benda na Instagramu, Facebooku i Youtube-u", poručuju iz benda.

Autori glazbe, teksta i aranžmana su Vili Gobac i Ivan Tukić, a ujedno potpisuju snimanje i produkciju pjesme. Produkciju spota potpisuje Ivan Cesar (Dugoselangeles), navedeno je u priopćenju iz Dallas recordsa.