Severine se sestra odrekla zbog udaje, nikada se neće pomiriti

severina

Srpski Kurir danas je objavio vijest bombastičnog naslova "ROĐENA SESTRA SE ODREKLA SEVERINE ZBOG MUŽA SRBINA: Proklela je zbog malog Kebe, a onda je najžešće oplela po Srbima". Srpski novinari prisjetili su se javnog istupa Zdenke Vučković, starije sestre poznate pjevačice, iz 2015. kada se Severina udala za Igora. Zdenka je tada javno rekla da sa sestrom godinama ne razgovara i da joj nije bila na svadbi.

Srbi su nakon Severininog beogradskog koncerta odlučili provjeriti jesu li se sestre pomirile, pa su navodno nazvali Zdenku Vučković.

https://www.instagram.com/p/B5LjMo2h60E/

"Nisam bila na njezinom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd", rekla je Zdenka, koja živi u Turnju pored Zadra. Srbi navode da se u razgovor odmah umiješao njezin suprug.

"Njih dvije se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više", rekao je ljutito. Ostrašćena Zdenka je ipak imala još jednu poruku za svoju sestru: 'Srbi su vodili rat protiv Hrvata! A Severina je očigledno zaboravila da je Hrvatica, i to se ne prašta'", zaključila je Severinina sestra.

Podsjetimo, nakon svadbe Igora i Severine Kojić Zdenka je javno rekla da je zgrožena činjenicom da se njezina sestra udala za Srbina. Tada je spomenula i Vukovar.

"Lijepo nam je pokojna baba govorila: "Ne vjeruj Srbima ni kad ti slatke darove nose." Iz poštovanja prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus", rekla je tada Zdenka.