Severina: U 2010. godini planiram - letjeti!

Glas Severine Vučković obilježio je i 2009. godinu. Ali nije se čuo samo na koncertima i radiju: splitska pjevačica javno se usprotivila Zakonu o umjetnoj oplodnji te polemizirala s hrvatskom premijerkom Jadrankom Kosor oko zabrane njezina nastupa u Kninu.

No, izuzev tih angažiranih izleta u politiku, piše Gloria, a prenosi Slobodna Dalmacija, sve ostalo Severini je išlo kao po loju - na splitsku Rivu došlo ju je slušati 30.000 poklonika, dupkom je napunila beogradsku Arenu te izdala kompilaciju hitova pod nazivom 'Tvoja prva djevojka'! A za 37. rođendan dobila je zaručnički prsten od tri godine starijeg riječkog poduzetnika Slavka Šajinovića, s kojim nakon godinu i pol dana veze gradi buduće bračno gnijezdo - kuću u Ičićima. Da je Severina i sama svjesna da je sreća prati na svakom koraku, jasno je i iz njezinog posljednjeg intervjua koji pršti optimizmom.

U razgovoru za Gloriju Seve je otkrila da joj je 2009. godinu obilježio njezin album 'Zdravo Marijo' te da će je najviše pamtiti po putovanjima u Tajland i London, zdravlju svoje majke i uspjesima svojih nećakinja. Iz 2009. bi, kada bi mogla, najradije izbrisala sve 'Dnevnike' u kojima su prve udarne vijesti bile - ubio, nastradala, opljačkao, pretučena, a u 2010. bi željela da se iskorijene sve neizlječive bolesti, da se veselimo tuđim uspjesima i tugujemo zbog tuđeg pada, a ne obratno, kao hijene.

Njezini osobni planovi za novu godinu su rad na sebi i na novoj ploči, a razmišlja i o nekim ponudama za kazalište. 'Planiram i čitati, putovati, voljeti, družiti se, uživati, suosjećati… Jednom riječju – letjeti', kazala je Severina u intervjuu objavljenom u novom broju Glorije.