Severina se na jesen udaje za Popovića i seli u Beograd?

Srpski tabloid Alo! se tako poziva na neimenovani "izvor blizak paru" te tvrdi: Severina i Milan vjenčat će se na jesen! Severina je dosad, koliko je javnosti poznato, četiri puta bila zaručena, ali još ni jednom nije stala pred oltar.

"Seve i Milan su prije nekoliko dana razgovarali i počeli su raditi planove da svoju vezu okrune brakom na jesen. S obzirom na to da Milan ima osobnog astrologa kojeg slijepo sluša, odmah ga je angažirao kako bi provjerio je li Severina prava osoba za njega. Nakon što je napravio usporedne horoskope, astrolog je Popoviću toplo preporučio hrvatsku pjevačicu za njegovu izabranicu. Severina, koja je rođena u znaku Bika, idealna je kombinacija za Milana, koji je rođen u znaku Vage", ustvrdio je za Alo! neimenovani izvor.

"Kako srpski biznismen slijepo vjeruje u astrologiju, upitao je svog osobnog savjetnika kad je najbolje vrijeme za ženidbu, a s obzirom da je dobio odgovor kako je to jesen ove godine, odmah je sa Severinom počeo kovati planove za vjenčanje, koje će biti najspektakularnije ikada na ovim prostorima. Prema prvobitnim planovima, njihova svadba će po glamuru nadmašiti onu Sandre i Andreja Meljničenka", navodi isti izvor i dodaje kako će se, prema njegovim informacijama, nakon vjenčanja, Severina sa svojim dragim preseliti u njegov penthouse u centru Beograda.

index.hr