Severina: Sad se igram s nekim drugim stvarima, ne više s kosom

U intervjuu za RTL-ov Exkluziv, Severina se i dalje držala svojeg uvjerenja da ne priča medijima o osobnom životu, već je u vrlo srdačnom razgovoru s novinarkom uglavnom ponavljala već poznato: kako na svojem dečku voli apsolutno sve te da je jako zadovoljna novom frizurom. Davala je prilično uobičajene izjave koje je već ponovila na brojnim eventima ove godine zbog kojih bo mogla postati nova "posvuduša". Za razliku od Vlatke Pokos i Dolores Lambaše koje su u nedavnim intervjuima iznosile popriličnu količinu prljavog veša, Seve je uglavnom govorila o poslu. 

Priprema turbo folk album s Goranom Bregovićem

Najavila je svoj novi album na kojem će ponovo surađivati s Goranom Bregovićem. Nedavno je na kompilaciji Aleksandra Milića objavila novi singl "Lola" na kojemu također prevladava narodnjački melos, no ona ne misli da je riječ o turbo folk pjesmi. "Tek cu snimiti taj album. Da se vidi razlika! Radimo ponovno Goran i ja novi album i jako sam sretna što nakon godinu i pol dana ljudi otkrivaju ovo što smo snimili na Zdravo Marijo. Na početku, kad smo ga snimili bilo je površnih komentara, ali tek sad sjedaju neke stvari", rekla je Seve.

"Goran me tjera da sama pišem pjesme"

Pjevačka diva kaže kako joj je 2009. godina bila savršena te da ne bi ništa mijenjala, jer "u životu nema smisla ništa mijenjati". "Doduše, moglo se bez nekih stvari. Ali ne u 2009. Ona je bila savršena", tvrdi Sevka. U novoj godini, najveća želja joj je zdravlje. S obzirom da kreće snimati novi album i sama se prihvatila pisanja pjesama. "Goran me tjera da sama pišem pjesme. Rekao je da je tu 100% kvaka. I zaista, kada pjevam pjesme koje sam sama napisala poput 'Prijateljice' ili 'Pogled ispod obrva', uvijek je nekako puno emocija. Imala sam dosta kompozitora koju su pisali za mene, poput Ðorda Novkovića, Saše Lošića pa i Gorana,  ali u mojim pjesmama dobijem neku intimnu atmosferu", kaže pjevačica. Pjesme uglavnom ne piše u intimnoj atmosferi, već u prostoriji punoj ljudi. "Neki dan su mi baš došli doma kolege i imali smo jedno 7-9 pjesama i uz sir radili. Njima se nešto svidjelo, pa nešto meni i tako".

Za Novu godinu nastupa u Makedoniji

Na uobičajenu temu o planovima za blagdane Seve nije previše otkrivala gdje ih i s kim slavi, već je pričala o kupovini poklona. "Ove godine sam odlučila kupiti poklone ranije i 50% sam obavila. Radim cijeli 12.mjesec uvijek i tako da sam skoro gotova", tvrdi ona. Za Novu godinu će, kaže, nastupati u Makedoniji, točnije u Kumanovu, no to joj nije prvi nastup u toj zemlji. "Bili smo ljetos u Prilepu i Skoplju, imali smo koncerte. Rekli su mi da moram posjetiti Kičevo i Tošino rodno Kruševo. Pa tamo ce biti prava fešta poznavajuci njihov mentalitet. Bit ce fešta ali i hrana", kaže splitska pjevačica. napomenula je da će se hrani posebno veseliti njezin bend, ali sudeći prema nedavnim fotografijama na kojima je otkrila celulit, očito i ona sama voli pojesti. 

"Sad se igram s nekim drugim stvarima, ne više s kosom"

S novom je frizurom jako zadovoljna i kaže kako joj ne nedostaje duga kosa. "Sad se igram s nekim drugim stvarima, ne više s kosom", napomenula je Seve. Pitanje o udaji je elegantno izbjegla, dignuvši se sa stolice, u šali. Napravila je krug oko stolice i vratila se nazad na svoje mjesto. Nije željela previše govoriti niti o svojem zaručniku. "Uvijek mi je neugodno razgovarati o tim stvarima. Zadržat cu to za sebe! Ma te su neke stvari privatne. Ma glupo je sad dati neki konkretan odgovor.Ali sve mi je super. I lijepo je", tvrdi Seve.