FOTO  Severina producirala novi singl Danijele Martinović, pogledajte foto sa snimanja 'Telefon'

daniejla

... Danijela Martinović, okrenula se novom zvuku, kojeg prati i potpuno novi imidž.

Novi singl 'Telefon', autora Dragana Brajovića Braje, predstavlja zasigurno jednu od najljepših Danijelinih balada do sada, za što je zaslužna njena dugogodišnja prijateljica i kolegica - Severina.

- Zajedno smo išle u srednju školu i sada sam toliko sretna što surađujemo, jer nas godinama vežu te čvrste niti odrastanja i perioda kada stječemo prave prijatelje. Bila mi je čast sudjelovati kao producent i tražiti za Danijelu pjesme koje će ju opet prikazati u najljepšem svjetlu, ali i onako kako ju publika nije navikla viđati do sada. Predivno otpjevano, emotivno i kako samo ona zna... Ponosna sam na nju - izjavila je Severina.

- Iznimno sam sretna i predivan je osjećaj što sam prvenstveno otpjevala pjesmu koja me zaokupila na prvu, što sam obnovila saradnju sa mojim dugogodišnjim menadžerom Edvinom Softićem, što mi je Severina producent pjesme i nadolazećeg albuma, što je upravo ona u meni otkrila i izvukla toliko toga i postavila mi toliko velike ciljeve i vjerovala da ja do tamo mogu - Danijela.

Ovu prekrasnu baladu prati i snažan videospot, prepun kadrova posve novog i drugačijeg Danijelinog izdanja, djelo je uspješnog mladog redatelja Darija Radusina.