Severina plakala i ljubila se s plesačicom

‘Dobra večer, Beograde, divna publiko, hvala vam, ispunili ste mi srce radošću. Da nije bilo vas, svega ovoga ne bi ni bilo. Volim vas, puno vas volim', rekla je Severina za vrijeme spektakla u beogradskoj Areni, prenosi Mondo.

Severina je održala drugi solistički koncert u srpskoj prijestolnici te je priredila magičan glazbeno-scenski show u kojem ne samo da je pjevala i plesala, već je i glumila i nesebično dijelila ljubav.

Već oko osam navečer oko najveće oko beogradske Arene tisuće dama su se gurale ispred ulaza, a iako Sevka slovi za jednu od najpoželjnijih dama na ovom prostoru, muškarce se moglo ‘prebrojati na prste'. Bila je to prava ženska večer, dame su došle da bi, kako kažu, pozdravile kraljicu, piše Mondo.

Severina je koncert otvorila u velikom stilu (s pola sata zakašnjenja). U ekstravagantnom kostimu od perja s potpisom Marka Mitanovskog, besprijekorno je izvela svaki korak zahtjevne koreografije i pjevala iz sveg glasa. Pjesme s novog albuma ‘Dobrodošao u klub' publika je pjevala od riječi do riječi, a Sevka je od sreće ostajala i bez glasa te plakala.

tportal.hr