Severina o Nemešu: Što očekivati od muškarca koji sluša mamu!?

Gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, Severina se osvrnula na događanja u kući Velikog brata, piše Slobodna Dalmacija . 'Nisam pratila od početka, ali sam listajući magazine u frizerskom salonu čula za tu priču o dvoje mladih koji su upali u kašetu od brokava. Bilo mi je to romantično, jer ja vjerujem u ljubav. A onda ju je ostavio. Nije lako biti žensko', rekla je Severina.

Na Petkovo pitanje kako komentira Nemešovo ponašanje, pjevačica je rekla. 'Kažu da je bio nešto ozbiljan, a ovo je postupak njegovih godina. Netko tko ima 22 godine i tko sluša mamu, tatu i što mu kažu prijatelji, a ne sluša svoje srce - to baš priliči tim godinama'.

Demantirala je i navodnu svađu i netrpeljivost s pjevačicom Jelenom Karleušom. 'To sam i ja saznala iz novina. Imam problem s tim jednim medijem u Srbiji koji konstantno piše neistine o meni - zadnje sam čula da sam bila u Budimpešti. Nisam nikad, a voljela bih posjetiti taj lijepi grad. Ali dok se budem igrala pjevačice, bit će zločestih dečkiju koji će me vući za kikice', rekla je.

Dobro raspoložena Severina promovirala je svoju novu pjesmu Brad Pitt , a prokomentirala je i priču da je pjesma plagijat lanjskog velikog hita Stereo love. 'Pjesma koja ne sliči na nešto, vjerojatno ne valja. Sve je već izmišljeno u svijetu. Sad su sve pjesme u toj modernoj produkciji, tako da ih i moja prati, ne melodijski, nego produkcijski'. Novi album najavila je za listopada.

Otkrila je da je napisala pjesmu radnog naslova 'Ostavljena', koja je na tragu njenih starih ljubavnih pjesama poput 'Pogled ispod obrva'. Za desetak dana snimat će spot za aktualni singl Brad Pitt. Voditelj Dalibor Petko podvrgao ju je testu kakav joj se Brad više sviđa. Ispao je smeđi, bez brade, u filmu Legenda o jeseni i u vezi s Angelinom. Ipak u bitci Brad ili Milan, glumac je izgubio.