FOTO  Severina je izašla u provod bez muža, cijelo večer je pila, a evo tko je platio ogromni račun

severina
... otišla bez supruga Igora. Naime, ona se cijelu noć provodila na nastupu Aleksandre Prijović.

- Mnogi su se iznenadili kada su vidjeli da je Severina došla bez supruga, ali njoj to nije predstavljalo problem. Ona je plesala uz sve Aleksandrine pjesme i nazdravlja sa društvom koje je bilo oko nje.

Sevka nije tražila nijednu pjesmu da joj Aleksandra posebno otpeva. Bila je smještena u jednom od separea, a društvo joj je, između ostalih, pravio Filip Živojinović - kaže izvor Blica koji se našao na licu mjesta, i dodaje:

Svi su bili veseli i pilo se baš dosta. Severina je ostala do kasno u noć, a kada je Aleksandra napravila pauzu, pridružila se hrvatskoj pjevačici. Njih dvije su ćaskale nekoliko minuta, a zatim se Prijović vratila na binu. Ceh koji je napravljen u separeu u kom je sjedela Severina je bio oko 1.000 eura, a cijeli račun je platio Filip Živojinović. Inače, Severina je bila u separeu koji nije bio toliko vidljiv, pa ostali gosti koji su bili u klubu nisu mogli da je vide - kaže izvor Blica.

Da je Severina zaista bila na Aleksandrinom nastupu, pokazala je mlađa pjevačica koja je na društvenim mrežama objavila sliku sa koleginicom i napisala: "Moja draga Severina".

Aleksandra je bila veoma sretna što je Severina došla na njen nastup.

Prijović je na nastupu blistala u bijeloj dugoj haljini sa šlicevima sa strane, te su svi gledali u njene noge, a pjevačica je imala problem da joj ne sijevne i ispod haljine. Međutim, to se do kraja nastupa nije desilo.