VIDEO  Saša Lozar publici predstavio novi plesni hit

Saša Lozar publici predstavio novi plesni hit

'Daleko od Raja' najavni single povodom izlaska trećeg studijskog albuma Saše Lozara pod nazivom 'San'.

Dinamičan, plesan, vokalno razigran, i ponovo drugačiji Saša Lozar, još jednom potvrđuje da su originalnost, talent, upornost i dosljednost neophodni za ostvarenje jedne kvalitetne glazbene priče.

Simboličan naziv novog hita 'Daleko od raja', suptilno dočarava početak kraja ili sretni završetak agonije, navodi se u priopćenju Agape. Ukazuje na promjenu, prihvaćanje neke novonastale situacije, kako u odnosu tako i u širem kontekstu. Glazbeno-vokalna zaigrana forma, nosi jednu toplu emociju, energiju i optimizam.

Sadržaj se učitava...

'San' treći studijski album, i u njemu spektar događaja u stvarnom i iluzornom svijetu. Probrana kolekcija pop hitova koji opisuju slijed događaja od samoga početka pa do ostvarenja 'Sna'. Uz dobro znane hitove poput 'Budi', 'Tajno', 'Vrati se', na novom album se i nalazi novo snimljeni materijal.

Ljetni hit 'San' i sarajevska avantura su kvalitetno ispunili sva očekivanja, jednako tako dokaz da su avanture na glazbenom putu nužne. Izdvaja se nekoliko itekako zanimljivih glazbenih brojeva. 'Dopusti' i 'Fantastično' autorske pjesme iz radionice vrlo talentirane ekipe, Skansija, Baneta iz Killersa i neprežaljenog Dine Dvornika koji je ujedno odsvirao klavijature na singlu 'Fantastično', te klupski remix hita 'DA'.

Autorski tim itekako važan i vrijedan spomena, executive producer Gordana Bosak, za Agapamusic, autor i producent Predrag Martinjak Peggy, mix i mastering: Bojan Šalamon Shalla, Srdjan Sekulović Skansi, Dino Šaran, Đani Pervan, izvrsna autorica teksta Ines Prajo trenutnog singla 'Daleko od raja'. Sve vizualne čarolije i dizajn potpisuje Grupa Ultima, Boris Poljičanin, a atraktivne video spotove na albumu 'San' dobro već znani Grzincic Creative Visuals, Sestrice i More Magnets.