VIDEO  Saša Lozar publici predstavio novi plesni hit

Saša Lozar

'Daleko od Raja' najavni single povodom izlaska trećeg studijskog albuma Saše Lozara pod nazivom 'San'.

Dinamičan, plesan, vokalno razigran, i ponovo drugačiji Saša Lozar, još jednom potvrđuje da su originalnost, talent, upornost i dosljednost neophodni za ostvarenje jedne kvalitetne glazbene priče.

Simboličan naziv novog hita 'Daleko od raja', suptilno dočarava početak kraja ili sretni završetak agonije, navodi se u priopćenju Agape. Ukazuje na promjenu, prihvaćanje neke novonastale situacije, kako u odnosu tako i u širem kontekstu. Glazbeno-vokalna zaigrana forma, nosi jednu toplu emociju, energiju i optimizam.

Sadržaj se učitava...

'San' treći studijski album, i u njemu spektar događaja u stvarnom i iluzornom svijetu. Probrana kolekcija pop hitova koji opisuju slijed događaja od samoga početka pa do ostvarenja 'Sna'. Uz dobro znane hitove poput 'Budi', 'Tajno', 'Vrati se', na novom album se i nalazi novo snimljeni materijal.

Ljetni hit 'San' i sarajevska avantura su kvalitetno ispunili sva očekivanja, jednako tako dokaz da su avanture na glazbenom putu nužne. Izdvaja se nekoliko itekako zanimljivih glazbenih brojeva. 'Dopusti' i 'Fantastično' autorske pjesme iz radionice vrlo talentirane ekipe, Skansija, Baneta iz Killersa i neprežaljenog Dine Dvornika koji je ujedno odsvirao klavijature na singlu 'Fantastično', te klupski remix hita 'DA'.

Autorski tim itekako važan i vrijedan spomena, executive producer Gordana Bosak, za Agapamusic, autor i producent Predrag Martinjak Peggy, mix i mastering: Bojan Šalamon Shalla, Srdjan Sekulović Skansi, Dino Šaran, Đani Pervan, izvrsna autorica teksta Ines Prajo trenutnog singla 'Daleko od raja'. Sve vizualne čarolije i dizajn potpisuje Grupa Ultima, Boris Poljičanin, a atraktivne video spotove na albumu 'San' dobro već znani Grzincic Creative Visuals, Sestrice i More Magnets.