S proljećem dolazi i Sting u Sarajevo, dio karata već rasprodan

Sting plakat my songs

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, Sting, održat će koncert po prvi put u Sarajevu, 19. ožujka, 2022. od 20 sati u Zetri! Najveći regionalni nezavisni promoter, produkcija 'Avalon' dovodi Stinga sa 'My Songs Tour', što je, poslije koncerta irske grupe 'U2' 1997. godine, jedini dolazak pop-rock izvođača sa svjetske A-liste u Sarajevo do danas. 

Ulaznice su, u ograničenom broju, u prodaji od petka 12. studenog od 9 sati preko servisa kupikartu.ba. Sting u Sarajevo dovodi i svoju kompletnu produkciju, sound, light i video čime je potpuni užitak na svjetskom nivou na ovom koncertu zagarantiran! 

"Posebno smo uzbuđeni pred ovaj glazbeni spektakl jer nakon više od stotinu organiziranih koncerata u proteklih 15 godina i to najvećih glazbenih imena današnjice u Skopju, Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, Sofiji, Bukureštu, dolazak Stinga nam je prvi koncert u Sarajevu", ističe Boban Milošeski iz produkcije 'Avalon'. 

Koncertu će moći prisustvovati svi koji pokažu dokaz o cijepljenju ili preležanom covidu u posljednjih šest mjeseci, a bit će osigurano i testiranje pred dvoranom. 

Koncert će trajati dva sata i bit će sastavljen od Stingovih najvećih hitova, ali će istovremeno biti i promocija novog albuma 'The Bridge' koji izlazi 19. studenog i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom 'Rushing Water'. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.

Za svega nekoliko sati, fan pit i tribine za koncert Stinga u Sarajevu su rasprodate. Ogromno interesovanje građana se pokazalo već od 9 sati ujutro, kada su se formirale kolone ispred svih prodajnih mjesta širom zemlje. Veliki broj publike na sarajevski koncert dolazi i iz zemalja regije, posebno gosti sa primorja iz susjedne Hrvatske i Crne Gore.

Cijena ulaznice za fan pit i tribine je iznosila 99 KM, dok ulaznice za parter kojih još uvijek ima u prodaji u ograničenom broju, koštaju 69 KM.