VIDEO  Rock poslastica stiže nam iz Čakovca

Bend Clone age
Martina Strahija

Čakovečki 'Clone age' objavljuju svoj novi energični singl 'Mijenjam se', ujedno i drugi singl s nadolazećeg albuma, koji će svjetlo dana u izdanju Dallas Recordsa ugledati krajem 2023. godine. Za 'Mijenjam se' predstavljaju i videospot, ali ovog puta u vlastitoj produkciji. Članovi benda odlučuju preuzeti stvari u svoje ruke i upuštaju se u potpuno novi izazov pa su tako sami režirali, snimili i producirali cjelokupni video spot.

Ova kreativna sloboda rezultirala je zanimljivim i energičnim vizualnim radom, koji savršeno nadopunjuje glazbu i priču koju nam bend donosi.

Sadržaj se učitava...

Videospot je dijelom snimljen u noćnom ambijentu Gornjeg grada, gdje se kroz igru ulične rasvjete i nevjerojatne izvedbe glavnog glumca Kristijana Ugrine najbolje dočarava ta vječna borba čovjeka sa samim sobom. Pjesma 'Mijenjam se' prenosi duboku emotivnu i introspektivnu poruku, prikazujući glavnog lika koji se suočava s promjenama koje donosi vrijeme, a njegova unutarnja borba s vremenom postaje središnja tema.

Produkciju potpisuju Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i 'Clone Age'. Miks potpisuje Leonard Klaić, Mastering Mark Mrakovčić, a snimano je u studiju 'Dostava zvuka'. Glazbu, tekst i aranžman potpisuje 'Clone Age', priopćeno je iz Dallas recordsa.