VIDEO  Reggae poslastica za početak godine

Reggae poslastica za početak godine
Matija Režek

Nakon što su predstavili izvrstan album 'Jamaican Connection', snimljen na Jamajci u Tuff Gong studiju, Brain Holidays ponovno iznenađuju! U prvim zimskim danima objavili su video za singl 'Hladan kao led' snimljen u zimskoj idili Gorskog kotara s Alejuandrom Buendijom (Saša Antić, TBF) i time pokazali da reggae nije isključivo ljetna glazba.

Ovaj zimski eksperiment najbolje opisuje Marko Gaćina, osnivač i frontman Brain Holidaysa: "Ovo nam je sigurno jedna od najboljih suradnji do sada, tematski potpuno atipični tekst za nas s malo mračnijim i sporijim beatom".

Sadržaj se učitava...

Video 'Hladan kao led' premijerno je prikazan prije nekoliko dana na Reggaevilleu, jednom od vodećih reggae portala u svijetu, navedeno je u priopćenju iz Dallas recordsa.

O novom albumu Brain Holidaysa kritika kaže: "Operacija ne samo da je uspješno prošla, već su Holidaysi kao rezultat ove avanture donijeli kako ozbiljan i svjetski reggae zvuk, tako i profesionalno iskustvo u radu s ljudima kojima je reggae život", Nenad Pekez, Reggaehr.org.