VIDEO  Radiohead najavio novi album sa dosad neobjavljenim pjesmama

Radiohead CDovi

Jedan od najznačajnijih bendova današnjice 'Radiohead', singlom 'If You Say The Word' prošli je tjedan najavio 'Kid A Mnesia' - bogato izdanje kojim će obilježiti 21. godišnjicu izlazaka kultnih albuma 'Kid A' i 'Amnesiac', prošireno novim materijalima, albumom 'Kid Amnesiae', zbirkom dosad neobjavljenih pjesama, snimljenih tijekom 2000. i 2001. godine. Ova impresivna kolekcija bit će objavljena 5.11. u izdanju XL Recordings.

O doista raznovrsnoj i koloritnoj ediciji 'Kid A Mnesia',  bend kaže: "'Kid A' i 'Amnesiac' postaju punoljetni, a pridružuje im se 'Kid Amnesiae', palača sjećanja na polu-zapamćene, polu-zaboravljene svirke i neobjavljene materijal".

Sadržaj se učitava...

Pjesma 'If You Say The Word' jedna je od odabranih za play listu novog albuma, a na popisu je i dosad neobjavljena studijska snimka pjesme 'Follow Me Arround', navedeno je u priopćenju Dallas recordsa.

Kolekcija 'Kid A Mnesia' sastoji se od šarene lepeze kolektabilnih proizvoda (vinili, kazete, CD-i, knjige), detalje pogledajte na linku.