VIDEO  Radiohead najavio novi album sa dosad neobjavljenim pjesmama

Radiohead najavio novi album sa dosad neobjavljenim pjesmama

Jedan od najznačajnijih bendova današnjice 'Radiohead', singlom 'If You Say The Word' prošli je tjedan najavio 'Kid A Mnesia' - bogato izdanje kojim će obilježiti 21. godišnjicu izlazaka kultnih albuma 'Kid A' i 'Amnesiac', prošireno novim materijalima, albumom 'Kid Amnesiae', zbirkom dosad neobjavljenih pjesama, snimljenih tijekom 2000. i 2001. godine. Ova impresivna kolekcija bit će objavljena 5.11. u izdanju XL Recordings.

O doista raznovrsnoj i koloritnoj ediciji 'Kid A Mnesia',  bend kaže: "'Kid A' i 'Amnesiac' postaju punoljetni, a pridružuje im se 'Kid Amnesiae', palača sjećanja na polu-zapamćene, polu-zaboravljene svirke i neobjavljene materijal".

Sadržaj se učitava...

Pjesma 'If You Say The Word' jedna je od odabranih za play listu novog albuma, a na popisu je i dosad neobjavljena studijska snimka pjesme 'Follow Me Arround', navedeno je u priopćenju Dallas recordsa.

Kolekcija 'Kid A Mnesia' sastoji se od šarene lepeze kolektabilnih proizvoda (vinili, kazete, CD-i, knjige), detalje pogledajte na linku.