FOTO/VIDEO  Pustila glas na X Factoru pa rasplakala cijelu dvoranu

Počela je nova sezona britanskog showa X Factor u kojemu žiri traga za talentiranim pjevačima.
Ova 36-godišnja zatvorska službenica izvela je 'Who's Loving You' te ostavila bez teksta četveročlani žiri.

Nova sezona britanskog X Factora netom je počela, a neli kandidati su već sad postali prava internetska senzacija. Na audiciju se prijavila 36-godišnja Sam Bailey koja je po zanimanju zatvorska službenica, a pustivši glas oduševila je te rasplakala skoro cijelu londonsku Wembley Arenu.
Oduševljen žiri i ganuta publika

Gary Barlow, Nicole Scherzinger, Sharon Osbourne i Louis Walsh članovi su žirija u novoj sezoni X Factora, a Samina izvedba pjesme 'Who's Loving You' od The Jacksona ostavila ih je bez teksta.
Talentirana 36-godišnjakinja priznala je da se na X Factor prijavila kako bi svoju djecu učinila ponosnima. Dodala je da su je reakcije žirija itekako iznenadile i oduševile. - Ne mogu vjerovati da sam ovdje. Ovo je prvi put u veoma dugom periodu da radim nešto za sebe, rekla je pred kamerama Sam.
Postala internetska senzacija

- O ovome vam govorim! Sam Bailey, svako će zapamtiti ovo ime. Ovo je tvoje vrijeme, izjavila je Scherzinger. Na Barlow upit gdje je bila prije, Sam je odgovorila kako je bila zauzeta poslom majke, jer su joj djeca važnija od svega u životu.
U publici je plakao i njen suprug, za kojega tvrdi da ga nikad prije nije vidjela u takvom stanju. Nakon nepuna tri dana Samin nastup pregledalo je preko 350 tisuća korisnika YouTubea

srednja.hr