VIDEO  Psihomodo Pop je 'izvukao' bananu

Psihomodo Pop banana
Screenshot

'Psihomodo Pop' predstavlja novi spot za 'Bananu' peti singl s albuma 'Digitalno nebo' koji je nedavno ovjenčan i Porinom za najbolji album rock glazbe. Nakon već dobro poznatih hitova 'Sve će biti u redu', 'Ako želiš biti moja', 'Déjà vu' i 'Digitalno nebo', koje su vrlo brzo osvojile radijski eter, publiku i kritičare, Davor Gobac i 'Psihomodo Pop' predstavljaju novi singl pun pozitivne energije kako bi spasili ljeto 2020. da ne bude totalni promašaj - banana.

Spot zanimljivom slikom prati atmosferu ove zabavne, osvježavajuće surf-punk ljetne pjesme. Tako dečki iz 'Psihomodo Popa' na pravim daskama surfaju kroz realne prostore Zagreba i fikcionalne pejzaže svoje mašte, navodi se iz Dallas recordsa.

Sadržaj se učitava...

U spotu leteći iznad ikona glavnog grada, poput Hendrixovog mosta ili crkve Svetog Marka, 'Psihomodo Pop' još jednom dokazuje lakoću kojom stvara glazbene uspješnice te nas podsjeća kako s njima, na krilima dobre energije možemo zajahati i najveći val, najveći izazov poput onog s kojim se ovih dana suočavamo za vrijeme globalne pandemije. Za vizual spota koji odiše punokrvnim pop-artom zaslužan jer redatelj i animator Dalibor Barić.

'Banana' je zabavna rock poslastica idealna za ljeto pred nama za koju se Gobac nada kako 'neće bit totalna banana', a pjesmu je opisao u svom prepoznatljivom stilu: "Novi singl grupe 'Psihomodo Pop' s aktualnog albuma 'Digitalno nebo' zove se 'Banana'. To je u principu surferska pjesma napravljena na pankerski način. Jedna lijepa, brza i zabavna pjesma o friškom voću".

Važnost predstavljanja vizualno atraktivnih spotova za svoje pjesme 'Psihomodo Pop' nastavlja i s ovim spotom gdje su na maštovit i zabavan način dočarali atmosferu posljednje pjesme 'Banana'.