Psihomodo Pop i Let 3 kreću na turneju

Psihomodo Pop i Let 3 kreću na turneju

Dva legendarna rock benda 'Psihomodo Pop' i 'Let 3' kreću na zajedničku turneju koju će otvoriti u Rijeci, u petak 18.6. na Trgu Riječke rezolucije. Već tjedan dana kasnije, u subotu 26.6. sele se u Pulu gdje će zasvirati u prostoru dvorišta kluba Rojc, a uskoro ćemo znati i ostale datume i gradove, navodi se iz Dallas recordsa.

U Rijeci će se 'Psihomodo Popu' i 'Letu 3' kao predgrupa pridružiti još jedan riječki bend, narančasti kolektiv 'Mrave Brojim' koji će uživo predstaviti upravo objavljeni album prvijenac 'Zemlja Kamenog Bizona'. 

Ulaznice su u prodaji od petka, 4.6. u sustavu Eventima, a zbog epidemioloških mjera, u prodaju će biti pušten ograničen broj ulaznica – u Rijeci će u prodaji biti svega 400 ulaznica po cijeni od 110 kuna u pretprodaji, a u Puli svega 300 ulaznica po cijeni od 100 kn u pretpodaji. Ako ostane ulaznica na dan koncerta, cijena će biti nešto veća, a u slučaju dodatnog popuštanja mjera u prodaju će se pustiti dodatne ulaznice.

Koncerti će biti održani uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem natječaja 'Jer svirati se mora' provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.