'PRSTEN MI SE ZAGLAVIO U GRLU' Davor Šuker još se nije oženio, a jednom mu je malo nedostajalo

Davor Šuker
Cropix

Davor Šuker godinama medijske stupce puni svojim vezama s lijepim ženama, ali još nije pronašao onu s kojom bi se trajno skrasio, piše Story.

Hrvatska nogometna reprezentacija je na Svjetskom prvenstvu 1998. u Francuskoj osvojila broncu, a najbolji strijelac tog prvenstva bio je Davor Šuker, koji je nedavno proslavio 55. rođendan. I dok je kao slavna ‘devetka ‘u karijeri nizao uspjehe, svoju trajnu sreću još nije uspio pronaći ni u jednoj vezi.

Posljednja u nizu veza o kojoj su mediji pisali bila je ona s bivšom misicom Kristinom Bralo (29). Prvi napisi da su u vezi počeli su kružiti u studenom 2020. i to nakon što je ona sama to dala naslutiti na svom Instagram profilu. Oboje to nisu potvrdili ni komentirali. Uoči Nove godine njihovoj vezi je došao kraj, a medijske stupce punili su i nakon prekida.

Naime, pisalo se da Bralo navodno ne želi Šukeru vratiti automobil koji joj je kupio dok su bili u vezi. Riječ je bila o Mercedesu vrijednom 600.000 kuna s registracijom koja je imala Kristinine inicijale i datum rođenja.

Šuker je prije nje ljubio bivšu misicu Maju Cvjetković. Nekadašnji nogometaš nije puno pričao ni o toj vezi. Par je prekinuo nakon otprilike dvije godine. Da više nisu skupa Maja je rekla upravo za Story.

'Jednostavno više ne želim da me stalno ispituju gdje je Davor i što radi. Već pola godine nismo zajedno i trenutačno je naš odnos isključivo prijateljski. Ako s nekim provedeš određeno razdoblje, onda tu osobu poznaješ toliko dobro da je šteta da ne budete u barem poluprijateljskim odnosima. Prije nisam toliko vjerovala u muško-ženska prijateljstva, ali što sam starija, sve više vjerujem', rekla je tada Maja.

Prije toga Šuker je bio u kratkoj vezi s manekenkom Draganom Radošević. Govorilo se da je njihovoj vezi presudila njezina karijera i udaljenost, a da je veza završila nakon što joj je tijekom jedne revije ispala bradavica. Sam Davor ju je jednom prilikom nazvao 'nevrijednom spomena'.

Nogometni as prije toga je bio u vezi s manekenkom Kristinom Bradač. I ta veza nije potrajala, zajedno su bili svega godinu dana. Kristina mu je nakon prekida vratila Audi koji joj je kupio dok su bili zajedno.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac je početkom 2000-ih zaveo i proslavljenu tenisačicu Ivu Majoli. Zajedno su dolazili na evente, uvijek su bili veseli i nasmijani, ali rijetko su kad novinari od njih uspjeli 'izvući' izjave.

Prije nje, Šuker je s španjolskom voditeljicom Anom Obregon proveo tri godine i mnogi tvrde kako je ovo bila njegova najozbiljnija veza.

'Nikad se nisam udavala, ali Šuker me jednom zaprosio. Bili smo na romantičnoj večeri u restoranu u Madridu kad me u čaši vina dočekao prsten. Nisam ga primijetila, krenula sam popiti vino, a prsten mi se zaglavio u grlu. Pa kako sam to mogla pretpostaviti? Već smo skoro krenuli na hitnu pomoć… S takvim iskustvom, tko bi se normalan htio vjenčati', rekla je jednom Obregon. Veza im je pukla kada je Davor otišao igrati u Englesku. Ostali su u dobrim odnosima.

Nogometaš je zbog nje ostavio španjolsku odvjetnicu Juliju Falcon, koja se hrvatskim medijima požalila da joj je slomio srce te da se posve izgubila kada je u diskoteci nabasala na njega i voditeljicu. Sve do danas, do sredine šestog desetljeća života, Šuker nije uspio pronaći onu pravu.