''PRIZNAJEM, NIJE LAKO'' Marijana Mikulić objavila fotografije bez filtera sa snimanja

Marijana Mikulić
Instagram

Glumica Marijana Mikulić (41) sunčanu nedjelju provela je na snimanju u Gorskom kotaru. Objavila je niz fotografija na kojima nije koristila filtere.

''Previše mi je zgodna kolegica pa sam na ostalim fotografijama sama'', našalila se Mikulić uz fotografije na kojima, između ostalog, pozira s kolegicom, glumicom Hrvojkom Begović (41).Potom je Marijana otkrila kako se provela na snimanju i što joj nije tako jednostavno.

''Priznajem, nije lako biti glumica u četrdesetima. Šalu na stranu. Divan dan s odličnom ekipom. Gorski kotar, divota zelenila, prirode. Lako ovako raditi'', dodala je pa je upitala pratitelje vole li oni više filtrirane fotografije. 

''Ili 'tako je kako je' stajla? Meni se čini čim nema filtera ili rasvjete koja kamuflira nedostatke, da ne letite baš lajkati'', zaključila je glumica.Pratitelji su joj u komentarima poručili kako je predivna te da joj niti ne trebaju filteri. Ipak, na Storyjima je svejedno još jednom komentirala nove fotografije.

''Ono kada staviš objavu pa kontaš da si trebala to malo popeglati. Ali, ti si pobornik nepeglanja fotografija. Ali, svejedno te smeta što je toliko sitnih nedostataka. Ali, ipak ostaviš nepopeglanu objavu gore jer joj je ime sreća'', napisala je za kraj.