PRIJETI JOJ ZATVORSKA KAZNA Podignuta optužnica protiv Severine

Severina, brak, Severina Vučković, optužnica, Gordana Buljan Flander
Nacional

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu potvrđena je optužnica Općinskog državnog odvjetništva protiv pjevačice Severine Vučković (50) za nametljivo ponašanje. Prema optužnici, pjevačica je izazvala tjeskobu i uznemirenost kod Gordane Buljan Flander, sad već bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Severini za kazneno djelo nametljivog ponašanja prijeti do godinu dana zatvora, piše portal 24sata.

Optužnica je potvrđena na Kaznenom sudu u rujnu 2022. nakon sjednice optužnog vijeća. Predmet je nadalje u studenom 2022. dodijeljen sutkinji Božici Barlović, međutim prvo ročište još nije zakazano, potvrdili su nam sa zagrebačkog Općinskog kaznenog suda.

''Ne bih vam mogla odgovoriti na to jer je u kaznenim predmetima ne zastupam'', rekla je Severinina odvjetnica Jasminka Biloš.

Zasad ostaje nepoznato tko će zastupati pjevačicu u predmetu koji se vodi protiv nje na zagrebačkom Kaznenom sudu, nakon što joj je odvjetnik Mate Matić otkazao suradnju lani nakon sukoba sa sestrom Marijanom Popović.

Ostatak pročitajte OVDJE.