PRESTAO NOSITI STARKE Enis Bešlagić snimio Žeru u čizmama nakon propale suradnje s Converseom

Enis Bešlagić i Žera
screenshot/Instagram

Enis Bešlagić na Instagramu je objavio video s frontmenom grupe Crvena jabuka Žerom, koji se pojavio u neobičnom izdanju - bez svog zaštitnog znaka.

"Čija li je ovo noga?" pita se Bešlagić dok snima Žeru koji nosi tople zimske čizme umjesto tenisica po kojima je prepoznatljiv već desetljećima.

"Gdje su starke?"

"Čekaj, Žera, pa to je promjena, gdje su starke?" pitao je Bešlagić frontmena, a on mu je odgovorio:  "Hobotnica priglavke nosi koliko je hladno. Od nogu vuče."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Fanovi su se javili u komentarima. "Legenda", napisala je jedna obožavateljica, a druga dodala: "Pa Žera je hit, mani se starki čuvaj zdravlje."

Bojkot starki

Podsjetimo, Žera je u velikom intervjuu za Index izjavio kako ga ljudi toliko vežu uz starke da mu je "muka", a komentirao je i neuspjelu suradnju s Converseom povodom njihovog koncerta u Areni, zbog čega je najavio bojkot starki.

"Ali zanimljiva je suradnja s Converseom. Ne želim se grebati za stvari, ali htio sam nedavno da napravimo neku suradnju povodom koncerta u Areni. To bi bilo prirodno. I onda oni meni odgovore da će mi poslati jedan par pa da ih poklonim na koncertu. Ako ne želiš suradnju, reci, a ne da mi šalješ jedne starke. Takvo poniženje nisam doživio u životu tako da ću sad namjerno početi nositi cipele", izjavio je.

Inače, Žera je donedavno bio ponosni vlasnik 500-600 komada starki koje je kupovao svugdje: "Stalno ih kupujem, ne samo kod nas nego i u Australiji i Americi. Mogao sam dva stana kupiti. Ali eto, to je naš marketing."