FOTO  Predstavljen hrvatski nacionalni kostim za izbor Miss Universe 2015

Barbara Ljiljak, Miss Universe Hrvatske, Miss Universe

...Miss Universe 2015. koji će se održati u Planet Hollywood resort & Casinu u Las Vegasu.
Barbara će svoje kofere napuniti prekrasnim haljinama Vesne Spose i cipelama Humanic. Među brojnim koktel i večernjim haljinama posebno se ističe nacionalni kostim. Naša Miss će biti prava glamurozna diva u haljini inspiriranoj plavetnilom Jadrana i crvenilom zlarinskih koralja, garantira dizajnerica Vesna Pretković, koja se pobrinula za sve Barbarine svečane stylinge.

''Večernje toalete u kojima će Barbara blistati u Las Vegasu ručni su rad, umjetnička djela koje krasi vrhunska kvaliteta i dizajn. Barbara će nositi desetak Vesna SPOSA kreacija koje će također biti obogaćene autohtonim dodacima rađenim od predivnog jadranskog crvenog koralja. Biti će unikatna, prelijepa i jedinstvena'', ističe dizajnerica. Da će koferi biti brojni i teški potvrđuju i svi casual stylinzi kao dnevna garderoba koju je Barbara izabrala u BTC-u u Ljubljani. Desetak tisuća kuna poklon bona Barbara je iskoristila kako bi pripremila besprijekornu odjeću za dvadeset dana boravka u Las Vegasu.

Nacionalni poklon za humanitarnu aukciju također je neizostavan dio ovog izbora ljepote. Barbara će sa sobom ponijeti vrijednu grafiku jednog od najrenomiranijih hrvatskih slikara Zvonimira Mihanovića.
Kako se baš ništa nije prepustilo slučaju, naša misica je tijekom priprema za svjetski izbor usavršavala engleski jezik u školi za strane jezike Berlitz, svoju savršenu liniju isklesala je u Esplanadinom Health Clubu, stilisti Renata Kerastase učili su je pravilnom šminkanju i stylingu kose, a za savršeni osmijeh brinuo se Dr. Goran Anić, koji joj je dao korisne savjete kako zube održati zdravima i biserno bijelima.
Licenca izbora Miss Universe je sve do ove godine bila u vlasništvu američkog milijardera Donalda Trumpa, no zbog svoje kandidature za predsjednika SAD-a, licencu je prodao najvećoj agenciji na svijetu, William Morris, WME/IMG, u čijem je vlasništvu i jedna od najjačih modnih agencija IMG.

FOTO: Goran Matijašec