POSVETIO MU OBJAVU Tarik Filipović podijelio rijetku fotografiju sina povodom njegova rođendana

Tarik Filipović
Instagram

Poznati hrvatski glumac i voditelj podrijetlom iz BiH, Tarik Filipović, na svom je Instagram profilu obilježio rođendan svoga sina posvetivši mu emotivnu objavu.

Njegov sin Arman slavi 15. rođendan, a tom je prilikom Tarik objavio njegovu rijetku fotografiju zahvalivši sinu što je 'skinuo embargo objavljivanja fotografija'.

Fotografiju pogledajte OVDJE

'Arman... Iako sam u djetinjstvu bio najsretniji i najbezbrižniji, najviše volim zadnjih 15 godina svoga života. 'Sve zbog jednog dječaka'. Arman mu ime. I dvostruko uživao gledajući sve divne faze odrastanja. I od 'mali Tarik' do 'veliki Arman' kao dlanom o dlan. Moj, a tako svoj. Sretno ljubavi tatina i neka te prati sreća, osmijeh na licu, dobro zdravlje. I neka se snovi ostvaruju jedan po jedan, kao domine. I još nešto - nikada nemoj prestati biti dječak, zna tata iz iskustva koliko je to divno. I da me prerasteš u svakom pogledu, ova tri centimetra visine ćeš brzo. Voli tata. Hvala što si skinuo embargo objavljivanja fotografija. Barem na ovaj divan dan', napisao je Tarik uz fotografiju svoga sina.