POSJEDUJE I VLASTITU TVRTKU Evo koliko zarađuje Doris Pinčić

Doris Pinčić
Cropix

Prema najnovijim podacima Poslovne Hrvatske, tvrtka DPR voditeljice i glumice Doris Pinčić Guberović u 2022. ostvarila je ukupni godišnji prihod u iznosu od 185.673,90 eura što predstavlja relativnu promjenu ukupnih prihoda od -12.568,98 eura u odnosu na 2021. kada je poslovni subjekt ostvario ukupne godišnje prihode u iznosu od 198.242,88 €.

Poslovni subjekt DPR je posljednje dvije godine poslovao s dobiti te je u 2022. ostvario neto rezultat poslovanja u iznosu od 43.537,20 eura, te nije povećavao ni smanjivao broj zaposlenih, a imao je 2 zaposlenika, piše Zadarski.

Tvrtku je Doris osnovala 2015. godine. DPR označava početna slova Dorisinog imena i prezimena, kao i prezime njenog bivšeg supruga Borisa Rogoznice, s kojim je u braku dobila sina i kćer. Primarna djelatnost je proizvodnja filmova, videofilmova i televizijskog programa.

Sada je tvrtka prijavljena na adresi u Zadru, a donedavno je bila u Velikoj Mlaki kod Zagreba gdje je Doris prodala kuću u kojoj je živjela s Rogoznicom. Poznato je kako su kuću od 135.00 kvadratnih metara kupili bez kredita i u travnju prošle godine prodali za 215 tisuća eura.

Osim honorarnog posla na HRT-u gdje je angažirana u emisiji ‘Dobro, jutro Hrvatska‘ i plaćena po emisiji (a vodi i druge projekte poput Dore i Splitskog festivala) voditeljica snima radijske i TV reklame za trgovačke lance, često posuđuje glas u animiranim filmovima.

Ima i kulinarski blog ‘Kuhinja babe Eve‘, redovito na Instagramu reklamira razne proizvode, a također je i idejna autorica videomaterijala za kampanju Hrvatske Turističke zajednice ‘Doživi domaće: Istraži ruralnu Hrvatsku‘. Za tu su kampanju iz HTZ svojedobno izdvojili 275 tisuća kuna.

''Smiješno mi je kad me pitaju otkud mi energija. Radije bih bila umorna i padala s nogu nego da potratim dan na ljenčarenje. Znala sam izgorjeti od posla, padala i u nesvijest, ali radije bih da sam izgorjela, nego bila trutina kad pogledam u prošlost. Da skratim, hoću živjeti život'', rekla nam je Doris jednom prilikom za Jutarnji list.

Trenutno s drugim suprugom, 13 godina starijim Davorom Guberovićem (46), koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu, očekuje dijete. Medijima je nedavno kazala da će raditi dokle god bude mogla.