Popularni pjevač donio odluku - napuštam ove krajeve

Darko Lazić
Alo

Folk pjevač Darko Lazić, nakon raskida vjeridbe s Marinom Gagić, riješio je da promijeni život iz korijena i napusti Srbiju. Kako je otkrio za medije, od jeseni se seli u Njemačku, gdje će započeti potpuno 'novi život'.

"Svi me pitaju za nove pjesme, ali, iskreno da ti kažem, ne radim na albumu, imam druge planove. Poslije ljetne sezone selim se u Njemačku", rekao je Darko i objasnio koji su razlozi ovako drastične odluke:

"Da, definitivno je, odlučio sam započeti neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo za******nja. Živio sam i proživio, sada je vrijeme da nešto napravim. U planu mi je da tamo otvorim kavanu ili restoran, da se skućim. Vidjet ćemo kako će ispasti", ispričao je Lazić, koji se ipak neće odreći pjevačke karijere, prenosi Pink.

"Pjevanje je moja prva ljubav i nastavit ću da pjevam. To volim i umijem raditi, samo ću se skloniti odavde. Ne prija mi više ovaj način života i sva ludnica koja se oko mene događa. Sigurno je da će mi nedostajati obitelj, majka, djeca, ali viđat ćemo se. Ne planiram se zaljubiti, ako se dogodi - super, to mi nije sada primarni cilj. Možda i tamo nađem sreću i izgradim obitelj", kaže Lazić.