POPOVIĆ O ODLUCI SUDA "Ne znači da gospođa majka neće moći viđati dijete, ali ni prije na pola termina nije dolazila"

Severina i Milan Popović
Imperij.com

Vrhovni sud u Hrvatskoj u potpunosti je vratio skrbništvo Milanu Popoviću nad njegovim sinom Aleksandrom, dok Severina dijete može viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedjelju.

O svemu se sada i Popović oglasio prvi put nakon što je donesena odluka.

"Vrhovni sud je najviša pravosudna instanca u Republici Hrvatskoj. Presuda je donesena jednoglasnom odlukom vijeća od pet vrhovnih sudaca. Odluka je pravedna i zadovoljan sam, ali priča još nije završena. Županijski sud u Splitu i druge sudije ovog postupka su nanijeli nenadoknadivu štetu našem djetetu", rekao je Milan Popović za RTL, prenosi Klix.ba.

"Nastavit ću koristiti sva pravna sredstva da raskrinkam sve koji su u tome sudjelovali i da za to budu adekvatno sankcionirani. I za kraj, ova odluka nikako ne znači da gospođa majka neće moći viđati dijete. Tih 20 mjeseci kada je dijete živjelo kod mene, majka više od pola termina nije dolazila po dijete, a što je još gore nije ni tražila da više bude s djetetom. Ovo je samo još jedan medijski cirkus Severine Vučković, sezona 156", poručio je Popović.

Nakon što je izjava objavljena na RTL-u, ista je ubrzo i uklonjena, razlog zasad nije poznat.