Počele prijave za Hrvatski top model

Počele prijave za Hrvatski top model

Sve djevojke zainteresirane da postanu novi Hrvatski top model, od danas se mogu prijaviti za reality natjecanje čije je zaštitno lice ove godine Vanja Rupena.

Bivša Miss Hrvatske Vanja Rupena, koja je u inozemstvu ostvarila zavidnu modnu i voditeljsku karijeru, u ulozi voditeljice showa zamijenila je Tatjnu Jurić.

"U svijetu mode i poslu kojim se bavim postoje razne kušnje i opasnosti kojima smo možda izložene i više nego ljudi u drugim poslovima. Iz osobnog iskustva znam da je važno ostati svoj,", izjavila je Rupena te djevojkama predložila da budu „skromne, odgovorne prema poslu i da se ponašaju kao profesionalci."

Show prati grupu od 11 djevojaka od prve audicije do finalnog izbora „Hrvatskog top modela".

Glavna nagrada je prestižna titula Hrvatskog top modela za 2011. godinu, osvajanje ugovora s eminentnom modnom agencijom te snimanje naslovnice za poznati hrvatski modni časopis.

U prvoj sezoni Hrvatskog top modela pobjedu je odnijela je 19-godišnja Sabina Behlić za koju se nakon showa gotovo nije ni čulo. Više su pozornosti privukle finalistice Marina Jerković (22) i Valentina Dropulić (16). Marina je dobila priliku da vodi „Kunolovca" ali i zabavni show „Wipeout", dok se Valentina šetala domaćim modnim pistama i u žutim kronikama završila zahvaljujući vezi s Ištvanom Vargom, zvijezdom showa „Ples sa zvijezdama" te Matejem, finalistom HTZ-a.

Prijave se vrše putem web stranice www.topmodel.rtl.hr.

jutarnji.hr