Pjevačica napala suca zbog bivšeg supruga, a onda je uslijedio šok

seve i milan

... njihovim sinom Aleksandrom, pjevačica je zatražila izuzeće cijelog suda koji je sudjelovao u procesu nekadašnjih nevjenčanih supružnika.

Severina je, naime, navela da je općinski građanski sud u Zagrebu s njom u konfliktu, da postoje prijateljski odnosi između suca i punomoćnika Milana Popovića koji ga predstavlja na sudu, te da su suci donijele niz nezakonitih i nepravilnih odluka na štetu maloljetnog djeteta.

Sud je nako njenih oštrih optužbi donio rješenje da zahtjev Severine Kojić nije osnovan zato što je pjevačica iznijela isključivo osobno mišljenje, ali ne i dokaze kojima ga potkrepljuje.

Ona svoje tvrdnje zaista nije uspjela da dokaže. Ovo je bio još jedan bezuspješni napad Severine Kojić na Milana Popovića koji se od početka sudskog procesa trudi da, kako je objasnio, učini sve u cilju dobrobiti njihovog djeteta.

Podsjećanja radi, srbijanski biznismen Milan Popović izborio se na sudu za pravo da sina Aleksandra viđa podjednako često kao i majka.

- Moram priznati da mi nije jasno zašto te žene ne podržavaju praksu da dijete provodi jednako vremena s ocem kao i s majkom. One ne žele da dijete bude s ocem? - rekao je Milan Popović u jednom intervjuu.

Popović je godinama pokušavao da dobije pravo da češće viđa sina, a na odlučujućem ročištu sudkinja Verica Nikić izrekla je privremenu mjeru po kojom će dijete u narednom periodu tjedan biti kod majke, a tjedan dana kod oca.

Pojedini mediji tada su prenijeli da je Severina pobjesnila zbog ove odluke, a njen menadžer Tomislav Petrović najavio je da će se pjevačica žaliti na odluku suda što je ona očigledno i učinila, vrlo bezuspješno.

Severina Kojić i Milan Popović od 2013. godine vode bitku oko sina, kojeg su dobili u izvanbračnoj zajednici. Kako se Severina udala za sina Dragana Kojića Kebe, tako je Aleksandar počeo da živi sa njihovom obitelji, a njen suprug Igor Kojić je počeo da javno objavljuje zajedničke fotografije sa Milanovim i Severininim sinom.

Općinski građanski sud u Zagrebu je potom donio rješenje kojim zabranjuje Severininom suprugu Igoru Kojiću da na društvenim mrežama objavljuje fotografije maloljetnog Aleksandra, ali se on oglušio na to i nastavio je da kači zajedničke fotografije čime je pokazao da ne poštuje sudsku odluku. Severina je sada također pokazala nepoštovanje pokušavajući da ospori i sam sud.