FOTO/VIDEO  'Partibrejkersi' odličnim koncertom zaključili 19. Mostar blues i rock fest

Mostar blues i rock festival Partibrejkers
Hercegovina.info

Završeno je 19. izdanje Mostar blues & rock festivala, a koji je ove godine održan u okviru programa 'Open city Mostar'.

Ovogodišnji festival, odličnom svirkom, zaključili su članovi benda 'Partibrejkers' iz Srbije koji su pred publikom izveli 90-minutnu svirku. Da je sve bilo kako treba govori činjenica da je prilikom zadnje pjesme pjevač benda Cane pozdravio publiku i otišao sa pozornice, a bend je ostao svirati pjesmu do kraja.

Publika nije bila zadovoljna, te su tražili nastavak koncerta. Cane se vratio uz riječi zahvale okupljenima, pa su 'Partibrejkersi' na bis odsvirali još nekoliko pjesama.

Sadržaj se učitava...

Atmosferu prije 'Partibrejkersa' zagrijali su domaći bend 'Malter ego', te 'Andy's acoustic stories'. 'Malter ego' je osim autorskih pjesama odsvirao i nekoliko pjesama Jimi Hendrixa, obzirom da je umro upravo na jučerašnji dan - 18. rujna 1970.

Do sada su na ovom festivalu nastupila brojni velikani rocka i bluesa sa prostora Balkana, ali i svijeta. Neki od njih su: Ten Years After, Coco Montoya, Ana Popović, Big Brother & The Holding Company, Sugar Blue, Snowy White, Dr. Feelgood, Tito & Tarantula, Deborah Coleman, Danny Shephard, Doyle Bramhall II, a od regionalnih nastupali su: Majke, Partibrejkersi, Dado Topić & Telephone Blues Band, Josipa Lisac, Zdenka Kovačiček, Vlatko Stefanovski, Yu Grupa i drugi.

Kada je u pitanju program 'Open city Mostar', sadržaj se nastavlja koncertom Vasil Hadžimanov benda 21.9. u 'Pavarotti' centru, te se cjelokupan program zaključuje koncertom Magnifica na 'Kantarevcu' 22. rujna od 21 sat. Ne zaboravite posjetiti i pozornice na šetalištu (od 20 sati), te u Starom gradu ispred hamama (od 22 sata) gdje vas zabavljaju lokalni glazbenici. Ulaz na sve događaje je besplatan.