VIDEO  Paraf nas počastio novim iskrenim i žestokim singlom

Paraf dosta
Nikica Petković i Den Šesnić

Prvog dana mjeseca rujna godine na izmaku, novi, osmeročlani 'Paraf' objavio je 'Novi Berlin', singl koji već samim nazivom direktno progovara o čemu se radi. Sada, za kraj još jedne atipične godine, prošireno izdanje riječkih punkera poručuje 'Dosta!'

'Paraf' se smatra pobornikom iskrenog, direktnog pristupa gdje nema zakulisnih igara i dvosmislenog tumačenja. Stoga je pjesma 'Dosta!' reakcija na globalni pritisak, sasvim svejedno iz kojeg smjera dolazi i koji nas ne čini sretnima i uporno ulijeva strah u našu svakodnevicu, priopćeno je iz Dallas recordsa.

"Prezasićeni smo negativnim i lažnim, stoga kažemo Dosta!", poručuju.

Sadržaj se učitava...

Pjesmu 'Dosta!' 'Parafi' će premijerno izvesti pred beogradskom publikom, u sklopu manifestacije 'Beogradska zima', u četvrtak 30.12. na Trgu Nikole Pašića, a posebna je po još nečemu. 

Naime, to je prva pjesma koju zajedno pjevaju Pavica i Zdrave Čabrijan (bas) uz koje, ovu pravu punk žesticu izvode Iva Močibob (vokal), Valter Kocijančić (gitara, vokal), Raul Varljen (klavijature), Vlado Simcich Vava (gitara), Alen Tibljaš (bubanj) i Deni Šesnić (gitara), ovaj put i potpisnik vizualne interpretacije pjesme.