Ovo su bile najskandaloznije osobe na televiziji u Hrvatskoj, među njima i jedan Mostarac

red carpet, Hrvatska

Da Hrvati obožavaju žutilo i trash i gledanje ljudi koji pod svaku cijenu žele biti na televiziji, bilo je potpuno jasno u periodu kada se na televiziji prikazivala megapopularna emisija Red Carpet. Emisija je iz tjedna u tjedan bilježila sve veću gledanost, a tamo smo, osim domaćih i svjetskih zvijezda, upoznali kraljeve i kraljice trasha koje se činilo nemoguće zaboraviti, piše index.hr.

Karijeru starlete tamo je počela Simona Gotovac s bivšim suprugom Antom.

red carpet,Hrvatska

Gotovčevi su zabavljali Hrvate svojim svađama i mirenjima, a nakon što se ugasila emisija, pojavio se plamen kršćanstva i Simona se okrenula vjeri. Danas je majka troje djece te živi u Austriji.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1028184437258786&set=a.107637175980188&type=3

U Red Carpetu Hrvati su upoznali i dizajnera Robantica koji je tada Marka Grubnića optužio da mu je oteo dečka. Danas više nema Robantica, te je bivši dizajner promjenom spola postao Romana Taylor.

red carpet,Hrvatska

U rubrici Trash Deluxe upoznali smo i Borisa Dominikovića. Danas ima veća usta i bavi se bijelom magijom.

https://www.youtube.com/watch?v=nlj8RffD2Us

Maja Morales nakon Red Carpeta potpuno je nestala s javne scene i nismo je vidjeli godinama. Hrvate je šokirala kada se s 20 godina slikala za Playboy i priznala da je se obitelj odrekla te da je ocu zaprijetila da će mu baciti bombu na kuću.

red carpet,Hrvatska

Gianna Apostolski u Red Carpetu vodila je Gole vijesti.

red carpet,Hrvatska

Martina Romić bila je jedna od onih koji su poželjeli slavu u estradnim vodama. Nije joj pošlo za rukom, ali komadić slave joj je pomogao da skupi frendove na Facebooku.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1281134255316137&set=p.1281134255316137&type=3

I na Avi Karabatić možemo zahvaliti kultnoj emisiji. Tamo se nalupetala svega i svačega, a danas je odlučna da postane hrvatska predsjednica.

https://www.instagram.com/p/B3F_YmkJppi/

U Red Carpetu upoznali smo i Marina Bogdana...

red carpet,Hrvatska

Neki su imali mazohističke potrebe gledati Malog od skandala, Alena Albinovića. Red Carpet je probio i Hanu Hadžiavdagić koja je danas uspješna influencerica i udana žena. U Red Carpetu je imala rubriku "Savjetovalište za sponzoruše".

https://www.instagram.com/p/B27e1uyhzou/