Ovisna o operacijama: Starleta Price pokazala jezive ožiljke

operacija, plastična operacija, lice, djeca, Katie Price

Britanska starleta i reality zvijezda Katie Price (41) ne može se pomiriti s činjenicom da stari. Zbog toga se podvrgnula nekoliko plastičnih operacija, a nedavno su isplivale fotografije na kojima Price izgleda neprepoznatljivo. Starleta se trenutno nalazi u Turskoj gdje je otišla na zatezanje lica te zatezanje vjeđa. 

operacija,plastična operacija,lice,djeca,Katie Price

Javnost je ostala šokirana kad je vidjela velike ožiljke na Priceinom licu, a navodno su njezinih petero djece koje ima iz tri različita braka, nakon posljednje operacije počela plakati kad su vidjeli njezino lice u zavojima.

Iako su je doktori upozoravali na to da treba smanjiti s plastičnim operacijama, čini se kako se Katie ne da. Čak se i njezin dečko Kris Boyson (30) odlučio na operaciju nosa. 

operacija,plastična operacija,lice,djeca,Katie Price

Katie se s 13 godina bacila u manekenske vode, a popularnost je stekla kad je 2015. godine pobijedila u 'Celebrity Big Brotheru'. Njezino bogatstvo procijenili su 2012. na 45 milijuna funti (oko 374 milijuna kuna), ali navodno je na novog dečka već 'iskeširala' oko četiri milijuna kuna, a mjesečno plaća 80.000 kuna za održavanje vlastite farme u Surreyju.

operacija,plastična operacija,lice,djeca,Katie Price

S bivšim suprugom Haylerom ima sina Jetta Riviera (5) i kćer Bunny (4). S bivšim mužem, pjevačem Peterom Andreom (46) ima kćer Princess Tiaamii Crystal Esther (12) i sina Junior Savva Andreasa Andrea (14). Sina Harveya Pricea (17) dobila je s bivšim nogometašem Dwightom Yorkeom (47). 

24sata.hr