Otkrivena strašna tajna Aleksandre Radović koju krije petnaest godina

Aleksandra Radović
U intervjuu iz tog perioda Milenkovićeva je najavila da neće više da bude pjevačica i da će postati menadžerka jedne mlade i talentirane pjevačice.

- Dosta mi je estrade, neću više da snimam ploče. Prelazim u menadžerske vode. Financirat ću ploče mlade pjevačice Aleksandre Radović, koja je mnogo talentirana i dugo se amaterski bavi glazbom. Novac koji uložim u njenu karijeru vratit će mi se preko njenih nastupa - izjavila je Anica 2003.

Ubrzo nakon toga, na estradi se pojavila Radovićka, ali kao pop pjevačica. U želji da se sazna zbog čega nije realizirana suradnja između njih dvije, kontaktirana je Anica, koja već duže vrijeme živi u Americi.

- Ona je odustala - odgovorila je u poruci Anica, ali je poslije nekoliko dana promijenila ploču, tvrdeći da zapravo postoji još jedna Aleksandra Radović.

- Poznajem dvije osobe pod tim imenom. Aleksandra Radović je pop pjevačica i ona nikad nije pjevala narodnjake. Nema govora da sam joj ja pomogla. U pitanju je druga Aleksandra, ona je anonimna i pjevala je narodnjake u to vrijeme, otkriva Kurir Stars.

Maja Nikolić, koja je svojevremeno nastupala s Radovićkom, tvrdi da je ona ipak pjevala narodnjake:

- Aleksandra je bila prateća pjevačica u mom bendu. Ja sam pjevala isključivo pop glazbu, a ona je pjevala narodnjake i to svi znaju. Osobno ne znam da li je Anica platila Aleksandrinu prvu ploču, ali nikad nisam čula da postoji još jedna Aleksandra Radović koja pjeva narodnu glazbu. Znam da je Radovićka pjevala na nekoj svadbi na kojoj su gosti bili Željko i Milica Mitrović i da su je oni primjetili i pomogli joj da snimi pop album - kaže Maja.