OTKRILA KOLIKO SU BLISKE Džejla Ramović prvi put progovorila o odnosu s Marijom Šerifović

Marija Šerifović i Džejla Ramović
Pixsell

Tijekom gostovanja u Ami G Showu, mlada bosanskohercegovačka pjevačica Džejla Ramović odgovorila je na glasine o tome kako je bila u vezi s Marijom Šerifović.

"Vjerojatno je ljudima nemoguće da nisu u tom trenutku ništa mogli da mi nađu pa su tek tako izmislili priču s Marijom s kojom sam ja bliska. Ona je bila moj mentor i poslije toga smo nastavile družiti se", rekla je Džejla i dodala kako je to isključivo prijateljski odnos.

Podsjećamo, srbijanski mediji su nakon Džejline pobjede na "Zvezdama Granda" pisali kako su njih dvije u ljubavnoj vezi. Marija se jednom oglasila o tim napisima.

'Nisam planirala komentirati sve ove članke koji su preplavili medije u posljednjih pet-šest dana. Međutim, pošto vidim da su se sad počele uključivati i izmišljene izjave naših obitelji, morala sam reagirati. Nikada nije bila tajna da se nakon natjecanja između naših obitelji razvilo veliko prijateljstvo, koje neće biti završeno zbog bilo čijih loših ili sumanutih ideja ili izjava. Tako da sve što ste čitali i što ćete čitati jedna je velika laž. Postoji nešto što me jako iznerviralo, nije fer da se mom ocu stavljaju riječi usta, čovjeku koji se trenutačno nalazi u bolnici i čeka operaciju. Tako da za to sram vas bilo, pozdrav svima', poručila je krajem veljače, pisali su srpski mediji.