VIDEO  NOVO IME GLAZBENE SCENE Tea publici predstavila lepršavu i bezbrižnu pjesmu

Tea Lovreković lagano

Novo ime na glazbenoj sceni, moćni vokal kojeg nosi mlada glazbenica Tea Lovreković predstavlja se svojim debitantskim singlom 'Lagano', laganom, ali plesnom pjesmom punom elana koja tjera na ples, a koja će mnogima obilježiti ljeto koje je napokon stiglo! 

Pjesma je nastala u suradnji s producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem koji je ujedno autor glazbe, teksta i aranžmana pjesme, koji poručuje kako je suradnja nastala neopterećeno kao jedan početak uspješnog glazbenog puta na sceni jer glazba za Teu zasigurno nije samo usputni hir, već nešto što duboko proživljava i želi, rekao je Skansi.

Sadržaj se učitava...

"Pjesma mi se odmah svidjela jer se mogu poistovjetiti s tekstom i zbog toga mislim da mi je odlično sjela. Shvatila sam je kao oslobođenje od brige i problema, jer kad se dođe do dna ne može se pasti niže. 

Meni pjesma govori o bezbrižnosti i lakoći, kad ne dopustiš nevažnim stvarima da te muče. Jako sam zadovoljna iskustvom, posebice snimanjem spota koje je bilo jako zabavno. Bila mi je velika čast surađivati sa Skansijem, veselim se mogućnosti buduće suradnje", poručuje Tea o svom debitantskom singlu za kojeg je predstavila i spot nastao u režiji Mističnog Barbarizma, priopćeno je iz Dallas recordsa.