VIDEO  NOVI SPOT Kad se sastanu Cambi., Dino Rađa i TBF - nastane urnebes

NOVI SPOT Kad se sastanu Cambi., Dino Rađa i TBF - nastane urnebes
Šime Bilić i Franko Kelam

Da bi saznali što je to glavni lik predložio svojoj djevojci morate pogledati spot za novi singl vokalnog sastava 'Cambi.' koji izvode u duetu s legendama hip hop-a, splitskim TBF-om. Žensku stranu ove duhovite priče donose ST Koke - pseudonim iza kojeg se kriju glumice Ana Uršula Najev i Jagoda Kumrić.

'Cambi.' je šira javnost upoznala na ovogodišnjoj Dori gdje su prikazali jedno novo moderno lice ovog vokalnog sastava koji predvode Sandro Gerbec, Jure Nikolić, Joško Tranfić i Luka Čulić, a njihov singl 'Zaljubljen' prometnuo se u pravi megahit hrvatskog etera.

Pjesmu 'Bambina mia' glazbeno potpisuje Josip Radić, član dvojca Valentino Bošković, a stihovi su djelo Saše Antića i Ivice Ivaniševića. Ova neobična 'pop - hip hop opereta' je predstavila i svoj video broj koji će se vjerujemo upisati u najbolje video priče hrvatske estrade u posljednje vrijeme, a sve pod redateljskom palicom Milana Latkovića.

Sadržaj se učitava...

Split 80-tih postao je scenografija za pravi mali film u kojem se uz košarkaše 'Jugoplastike' i cijelu plejadu likova pojavljuju i neka današnja splitska lica poput fotografkinje Sonje Dvornik, nogometaša Antonija Asanovića i dizajnerice Anamarije Asanović, a sve to predvođeno iznimno duhovitom cameo ulogom košarkaške legende - Dina Rađe.

Upravo je Anamarija Asanović koja se pojavljuje i u jednoj od glavnih uloga zaslužna za šarene i autentične kostime protagonista koje je složila u suradnji s Textile House Hrvatska i Vintage Shop Ljubljana.

Dojam su svakako obogatile prave retro vespe iz 80-tih u vlasništvu članova Vespa Kluba Split pa je ova video priča pravi mamac za oči i uši ovog ljeta. 'Cambi.' i TBF nesumnjivo imaju veliki hit pred sobom, a nama preostaje iz ove priče samo izvući pouku: neka pitanja je ponekad bolje prešutjeti, navodi se iz Dallas recordsa.