FOTO  Nova djevojka Ivana Hercega ima hrpu seksi fotografija na Instagramu

ivan herceg

... pjevačica Nina Donelli, piše Gloria.hr.

Markantni glumac se tako, nakon brojnih poznatih Hrvatica, prebacio na zgodnu Mariborčanku, koja mu je navodno osvojila srce još u veljači ove godine.

"Upoznali su se krajem siječnja na jednom partyju u Zagrebu, a ljubav cvate. Ona je zaljubljena preko ušiju", rekao je za Gloriju izvor blizak pjevačici.

Oni koji nisu upoznati s radom Donellijeve, možda su "naletjeli" na njen popularni Instagram profil. Tisuće pratitelja podržavaju karijeru mlađahne Slovenke, a ona uzvraća provokativnim objavama, kako to već ide. Svoju vezu je dosad pak vješto skrivala, jer nema ni jedne jedine objave s bivšom zvijezdom "Čiste ljubavi".

Zgodna Nina očito je dovoljno 'kompletna' Hercegu, koji se nakon Tatjane Jurić, Ane Majhenić, Ecije Ivušić i Anite Dujić odvažio na vezu, iako je teško zadovoljiti njegovu 'viziju'. 

"Što kompletnija, to bolja - u mojoj idealnoj viziji. No, zapravo me žena osvaja nekim nevidljivim faktorom. Zvuči kao floskula, ali kad se zaljubljenost i strast stišaju, do izražaja dođu neke druge i dotad nevidljive stvari kao što su karakterna kompatibilnost, tolerancija i razumijevanje. Vrlo mi je važno i da partnerica ima smisla za humor", rekao je Ivan svojedobno.