Gledatelji žele vratiti Hercega: Zbog ovoga će vam pasti gledanost

ivan herceg
ivan herceg

... setu i ne ispunjavanja radnih obaveza, publika, a pogotovo gledateljice izrazile su nezadovoljstvo njegovim odlaskom i zaprijetile su kako više neće gledati seriju.

Nije ih smirilo ni to što će Hercegov lik Tome u sljedećim nastavcima igrati Janko Popović Volarić. Do Božića je Nova TV prikazivala nastavke u kojima je Herceg još uvijek glumio Tomu, a nakon toga serija je pauzirala s prikazivanjem i ovaj vikend su objavili trailer s najavom novih nastavaka u kojima ulogu Tome sada preuzima Popović Volarić.

Trailer je objavljen i na Instagram profilu serije, gdje su gledatelji odmah izrazili nezadovoljstvo i opet zaprijetili kako prekidaju s gledanjem omiljene sapunice.

- Neće to biti više ista serija bez Ivana. Bez veze, kao da gledam drugu seriju, to više nije to. Strašno. Kako možete promijeniti glavnog glumca usred serije... Vratite Ivana Hercega! Zbog ovoga će vam pasti gledanost - zavapili su gledatelji i tražili od Nove TV da objasni zašto je točno Herceg dobio otkaz. Među komentatorima bilo je tek nekoliko obožavateljica Janka Popovića Volarića koje su sretne što će svog omiljenog glumca opet gledati na malim ekranima.

Večernji list