VIDEO  NOSTALGIJA Pjesma koja govori o tome kako je bilo nekad

NOSTALGIJA Pjesma koja govori o tome kako je bilo nekad

Jovan Ilić, koji se krije iza alijasa 'Mitsko Biće' predstavlja treći singl sa predstojećeg kolaborativnog EP izdanja, a do sada su objavljene dvije pjesme 'Intro' i 'Vremeplov'. Jovan je rođen u Beogradu 2001. godine, završio je Srednju školu za dizajn, a nakon toga upisuje Filmsku i televizijsku režiju na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu. 

Nakon nastupanja u nekoliko bendova, 2020. godine osniva novi projekat pod nazivom 'Mitsko Biće'. Kao predgrupa je svirao 'Velikom preziru' u klubu 'Drugstore' 2022. godine. Jovanova najveća interesovanja su uglavnom vezana za glazbu, spotove ali i dokumentarni film.

Koautor sve tri pomenute numere sa zajedničkog EP izdanja imena 'Tužne pjesme u slatko kiselom sosu', je Ognjen Bošković (aka 'Kineski Restoran') iz Beograda. Školovao se u X gimnaziji na bilingvalnom jezičkom smjeru, a poslije upisao Fakultet primjenjenih umjetnosti u Beogradu.

Sadržaj se učitava...

Od malih nogu je težio ka vizualnim umjetnostima i svakom drugom vidu kreativnog izražavanja. Ognjen se bavi grafičkim dizajnom, ilustracijom, kao i naravno glazbom. Projekat 'Kineski Restoran' osnovao je 2020. godine zajedno sa Reljom Popovićem – gitaristom mladog hardcore benda 'Neven'. "Volim da crtam i nemam život", rekao je Ognjen u nekom trenutku u svom životu i to je glavna rečenica kojom bira da se predstavi.

Režiju za spot za numeru 'Bilo Nekad' potpisuje sam Jovan Ilić, dok je direktor fotografije bio Miloš Radovanović, navedeno je u priopćenju iz izdavačke kuće 'Kontra'.