''NJIH ZANIMA SAMO LOVA'' Zdravko Čolić progovorio o kćerkama pa otkrio kako je zaradio svoj prvi novac

Zdravko Čolić

Zdravko Čolić nastupao je u Crnoj Gori, a u jednom od televizijskih intervjua iskreno je progovorio o djeci i svojim počecima. Pjevač je otkrio kako mu je ova godina bila radna i jako uspješna.

'Ova godina je bila radna, nakon korone smo odradili puno koncerata, dosta toga smo nadoknadili, od ožujka, travnja počeli smo svirati i putovati po svijetu, odradili smo puno koncerata. Mislim da je u tom smislu, poslovno, ovo bila jedna od najuspješnijih godina u mojoj karijeri. Privatno sam se dobro osjećao', rekao je Čolić na početku intervjua pa je otkrio padaju li mu teško dočeci Nove godine bez obitelji, prenosi Story.

'Ne, nekad smo zajedno, nekad ne, ovisno o događaju. Obično smo 80% dočeka na moru, dočeci se uglavnom rade na moru. Mnogi gradovi u Crnoj Gori vrlo ozbiljno i organizirano rade ovaj doček, lijepo je biti na moru, a temperatura je viša', kazao je on, a zatim otkrio što njegove kćerke očekuju od njega i imaju li želje za poklone:

'Imaju, obično dobiju, ali njih zanima samo lova', rekao je u šali Zdravko.

Čola je potom progovorio o počecima svoje pjevačke karijere.

'Moj prvi nastup bio je na nekom natjecanju pjevača amatera, gdje sam se ja kao Sarajlija uspio ugurati, nisam dobio nagradu, ali smo dijelili drugu nagradu, koja je meni i mom prijatelju iz srednje škole financijski puno značila. Počastili smo se do povratka u Sarajevo. Išao sam iz Kotora u Dubrovnik s gitarom, znali smo staviti kapu, da nam ubace koji dinar, bilo je jako pristojno, nije nam bilo do toga', ispričao je pjevač i dodao da često spaja lijepo i korisno.

'Stalno se odmaram, spajam lijepo i korisno. Malo se odmoriš, malo radiš. O profesionalnom bavljenju pjevanjem nisam razmišljao. Bila je to ljubav prema glazbi, sve je išlo kroz zabavu, onda kada je došla ekonomija, krenulo je u umjetničkom smjeru', naglasio je Zdravko Čolić u Pinkovoj emisiji 'Premijera – Vikend specijal'.