NISU MOGLI JEDNO BEZ DRUGOG Sad mora držati distancu od 200 metara

NISU MOGLI JEDNO BEZ DRUGOG Sad mora držati distancu od 200 metara

Bivši Vatreni Ognjen Vukojević noćas je završio u policiji nakon što je u pripitom stanju prijetio supruzi, njenoj majci i sestri. Danas je objavljeno i kako mu je određena mjera zabrane pristupa supruzi bliže od 200 metara.

Mediji su i prijašnjih godina pisali o Vukojeviću i njegovoj supruzi Andrei, bivšoj miss Hrvatske. Andrea Ćupor miss Hrvatske postala je 2000. godine. Prije Ognjena bila u vezi s poduzetnikom Josipom Šelendićem, a on je bio s manekenkom Fani Stipković. U vezi su prvo bili od 2008. do 2010. godine kada su naprasno prekinuli. Vukojević je tad igrao za ukrajinski klub Dynamo Kijev, a Andreja je tad još živjela u Zagrebu. Veza na daljinu im je dosadila pa se Andreja godinu dana kasnije preselila u Kijev. Bivša Miss Hrvatske, koju je, kazala je, nogometaš osvojio iskrenošću, šarmom, srdačnošću i smislom za humor, govorila je da ona i Ogi imaju idealnu vezu, jer se uopće ne svađaju.

Kazala je i da je brak samo pitanje vremena i formalnosti, jer su u ozbiljnoj vezi. No, očigledno je negdje puklo pa su 2010. prekinuli vezu. Četiri godine kasnije shvatili su kako ne mogu jedno bez drugog, pa su se pomirili i odlučili zasnovati obitelj.  Vjenčali su se 2016. godine u  crkvi Sv. Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj Vesi, a Ognjenu je kum bio Eduardo da Silva. U prosincu 2016. godine rodio im se i sin Luka. 

Andrea je pratila Ognjena i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, gdje je bio član stručnog stožera reprezentacije, a bila je uz njega i nakon što su ga suspendirali iz stožera zbog političkih poruka podrške Ukrajini. 

Ogi je pokazao i dokazao svoju kompetenciju i sposobnost što se tiče sporta i odradio je posao vrhunski! Reagirao je emotivno jer je deset godina Ukrajina bila njegov drugi dom i nije bilo loše namjere niti političke poruke u izjavi. Prihvatio je sve s razumijevanjem i poštuje odluku HNS-a. Ostaje u Rusiji do kraja, bodriti svoju reprezentaciju!', rekla je tada za Gloriju bivša misica i danas direktorica Službe marketinga u Hrvatskoj pošti.

Čim je Luka napunio godinu dana, vratila sam se na posao. Jako mi je bitno biti ispunjena i na poslovnom planu, tako sam navikla i to je moj život. Prije mjesec dana napredovala sam na mjesto direktorice marketinga i zaista uživam u radu i volim svoj posao - kazala je tada Andrea Vukojević.