Nikola Kojo: Odlazim iz Srbije, na Balkanu vlada ludilo, mi smo bijednici

Nikola Kojo: Odlazim iz Srbije, na Balkanu vlada ludilo, mi smo bijednici

Slavni srbijanski glumac Nikola Kojo u intervjuu za Klix.ba otkrio je da se uskoro seli iz Srbije i da ne namjerava dočekati starost u toj zemlji. Kojo je potpuno razočaran situacijom u svojoj domovini te je istaknuo da na Balkanu vlada ludilo.

"Netko će titoistički period nazvati diktaturom, naravno bilo je i tu opasnih stvari, ali ni blizu ovog ludila koje postoji sada i multiplicirano je u svakoj od ovih državica. Izuzetno je teško vratiti optimizam koji je postojao u ranijoj državi, a mi bijednici živimo po pravilima liberalnog kapitalizma. Moramo poštovati sve što poštuju visokorazvijene države Europe i svijeta, a sami po sebi smo još uvijek, na svaki mogući način, osakaćeni i osiromašeni", kaže glumac.

https://www.instagram.com/p/BmKvqosAmSo/

"Otkrit ću vam da se spremam seliti odavde, iako imam 52 godine, a o destinaciji još uvijek ne mogu govoriti. Ne mislim starost provesti ovdje, niti da moja djeca odrastaju u jednoj ovakvoj crnoj rupi koja guta svoje ljude. Okidač je sve ovo ludilo, odnosno bezakonje, anarhija, sve ovo što pričamo o političarima koji nam uzimaju iz tanjura, govoreći da su oni nama nešto stvorili", zaključio je Kojo