'NIJE MENE DUŠO UBILO' Velika zvijezda 90-ih proslavila se preko noći, a onda se zbog tragedije naglo povukao

Dima
Screenshot/Youtube

Gotovo ne postoji vjenčanje ili slavlje drugog tipa na kojima nije zasvirala "Nije mene dušo ubilo", kultna pjesma Gorana Dimitrijadisa Dime. Međutim, jeste li znali da je pjevač nakon ovog velikog hita odjednom iščeznuo iz javnosti? Evo što mu se dogodilo, piše Stil.

Iako je povremeno radio kao taksist, u godini kada se pojavila ova poznata pjesma, odnosno 1994. godine, Dima je neprekidno nastupao na koncertima s kolegicama poput Mire Škorić i Hani, ali i na različitim slavljima. Ta jedna pjesma donijela mu je ogromnu popularnosti u vrlo kratkom vremenu.



''Sve te poslove sam dobivao bez ikakve reklame, samo zahvaljujući toj pjesmi. Inače, nikada nisam htio snimati pod svaku cijenu. Ja ne shvaćam to da neki prodaju imanje samo da bi mogli snimiti CD. Ja glazbu nikada nisam doživljavao kao trgovinu'', rekao je Dima za medije i otkrio da je imao veliku nesreću zbog koje se i povukao iz javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



''Dvijetisućite godine mi je izgorjela kuća, skroz do temelja. Zbog toga nisam mogao nastaviti ulagati u pjesme, sav svoj trud i novac sam usmjerio na ponovnu izgradnju doma''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tijekom godina Dima je uspio iz temelja podignuti čak dvije kuće, a to mu je za rukom pošlo, kaže, isključivo zbog rada i truda.