VIDEO  NEUKY Darko Rundek se pridružio novom projektu i odmah napravili super pjesmu

Neuky Marseille

'Neuky?' je novi glazbeni projekt na sceni, a prvo predstavljanje javnosti imali su singlom 'Selo' kojim su odmah pridobili pažnju i pozitivne kritike mnogih. Osim glazbom, pažnju su privukli i skrivenim identitetom. Smatraju da bi glazba i poruke trebale biti važnije od toga tko stoji iza projekta, a modularni koncept dopušta im da u njega uključe bilo koga, da budu slobodni od bilo kakvih postava u bendu i okvira kakve zadaje klasična bendovska postava.

Tako je nastala i njihova prva suradnja, pjesma 'Marseille' u kojoj su 'Neuky?' ugostili legendarnog glazbenika – Darka Rundeka koji je o ovoj, u mnogočemu posebnoj kolaboraciji rekao: "Do suradnje je došlo preko prijatelja i jednog znakovitog susreta. Odvila se nadahnuto, meko i srdačno. Gracias a la Vida".

Sadržaj se učitava...

"Pjesma je kao i većina naših pjesama napisana instinktivno, u neplaniranim pauzama tijekom dana (čekanju reda u banci, vlaka da prođe pred rampom ili zastoju u prometu)", kažu autori, a inspirirana je neiscrpnom temom ljubavi i prolaznosti vremena. Neke stvari jednostavno nestanu, dok neki osjećaji mogu potrajati vječno, priopćeno je iz Dallas recordsa.

'Marseille' je kao i pjesma 'Selo', napisana u reggae maniri iako to nije jedini žanr kojim će predstavljati svoje radove. „Bit će tu svega, od trapa pa sve do mračne elektronike.“ – poručuju kreativni Neuky?, a o novom spotu kažu: "Spot je snimljen u istoimenom lučkom gradiću na jugu Francuske i Zagrebu. Hvala Tinu Mezeu na još jednoj glatkoj suradnji, Morani Miljanović na tečnom francuskom, Ivani Čizmić na lijepom licu i stasu, Isabel Keler na usnama i naravno Darku Rundeku".