VIDEO  Nesretna ljubav opjevana na dalmatinski način

Nesretna ljubav opjevana na dalmatinski način
Toni Opačić

'Da se moja jubav udaje' novi je singl bečkog tenora Duje Stanišića koji je na proteklim ovogodišnjim 'Večerima dalmatinske šansone' osvojio nagradu za najbolje kantautorsko djelo. 

Pjesma je nastala na bečkoj adresi u covid okolnostima koje su na Duju djelovale itekako inspirativno: "Pjesma je nastala u mom razdoblju lockdowna u Beču gdje sam za to vrijeme bio vjerojatno najproduktivniji u pisanju i stvaranju. Pjesma govori o jednoj ljubavi, ali ovoga puta nesretnoj".

Sadržaj se učitava...

Duje Stanišić potpisuje glazbu i tekst, a ovo je prva pjesma na kojoj je Duje radio i aranžman dok je za produkciju zaslužan Hrvoje Domazet, navodi se iz Dallas recordsa.

Duje je i ove godine ljetne dane proveo na pozornicama, pa tako i na 'Večerima dalmatinske šansone' u Šibeniku izvodeći pjesmu 'Da se moja jubav udaje': "Zadovoljan sam kako je to sve ispalo, drago mi je što na jednom renomiranom festivalu kao što je 'Šibenski festival' baš moja pjesma dobila nagradu za najbolje kantautorsko djelo. To mi je jedna velika potvrda mog truda i rada te ujedno i potvrda da se ipak isplati baviti glazbom u ova današnja vremena".