(NE)ŠKOLOVANA ESTRADA Iznenadili biste se tko sve na estradi ima završenu samo osnovnu školu

Edita Aradinović
Facebook

Poznate ličnosti svakodevno dijele svoja mišljenja i stavove na različite teme, a neke od njih imaju završenu samo osnovnu školu.

Ipak, neke su završile i po dva fakulteta. Pjevačica Vesna Zmijanac nema završenu srednju školu, ali ima diplomu sa tečaja daktilografije.

Njena kolegica Aleksandra Prijović završila je samo tri razreda srednje škole, a jednom prilikom je obećala da će kad-tad diplomirati.

Osnovnu školu imaju i Dara Bubamara, Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović i Severina Kojić, piše Express.

Edita Aradinović ima samo osam razreda osnovne škole. Naime, ispisala se iz Srednje tehničke škole za dizajn kože, koji je vremenom ju je prestao zanimati.

Edita Aradinović

Ima i onih pjevača koji imaju diplomu srednje škole. Indira Radić je medicinska sestra, Džej Ramadanovski autolakirer, Halid Muslimović je metalo-strugar, Buba Miranović je babica.

Vera Matović završila je učiteljsku, a srednju trgovačku Jelena Karleuša, Dragana Mirković i Mira Škorić. Jelena Rozga srednju baletsku i gimnaziju u Zagrebu, a Nada Topčagić završila je srednju kožarsku.

A da ima i fakultetski obrazovanih dokazuju Neda Ukraden koja ima dvije diplome, završila je Pravni i Filološki fakultet, Dragoljub Đuričić i Žika Milenković završili su Akademiju likovnih umjetnosti, Suzana Mančić ima diplomu Pravnog fakulteta, kao i Nada Obrić.