VIDEO  Neno Belan u novom ritmu

Neno Belan - teško je

Nakon 199 ljubavnih i 'Kavane', dobili smo i pjesmu koja govori o određenom psihološkom problemu koji nalazimo kod mnogih ljudi, a koja u ovim vremenima posebno dolazi do izražaja – dvoličnosti, poručuje Neno Belan o novoj pjesmi u reggae maniri 'Teško je', koju će predstaviti na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala.

Nastala u suradnji s Ines Prajo, pjesma je potaknuta njihovom prethodnom zajedničkom suradnjom slične tematike za pjesmu koju su radili za kazališne daske, a kako kažu – sada im se činilo ispravnim tu ideju pretvoriti u pop pjesmu i ogoljeti taj trenutak u kojem živimo na ovaj način, navodi se iz Dallas recordsa.

Sadržaj se učitava...

"Iz različitih uzroka i pobuda, sve više ljudi živi lažnim životima, počevši od profila na mrežama pa do skrivanja vlastitih nedostataka, neuspjeha, slabosti - osobnosti uopće. S druge strane imamo pandemiju zbog koje se bukvalno skrivamo jedni od drugih. S tom razlikom da ćemo se maski koje nas štite od bolesti jednom riješiti, ali ovih koje si sami stavljamo - teško", poručuje o pjesmi autorica Ines Prajo.

Glazbu i produkciju potpisuje Neno Belan, u čijem je studiju 'Garaža' u Rijeci pjesma i snimljena, a u aranžiranju mu se pridružio Vedran Križan.